4 inspirerende uitspraken

Soms hoor of lees je iets, wat blijft hangen, waar je direct een beeld bij hebt of wat in één zin een hele theorie uit kan leggen. Een aantal van die quotes, die mij inspireren wil ik graag met je delen, wie weet passen ze ook bij jou.  Wie mij goed kent, heeft ze misschien … Lees meer

Sneller betere besluiten nemen door te sparren, maar let op deze 4 voorwaarden!

Een paar jaar geleden kocht ik een zelfrijdende pipowagen. De wagen was ingericht en gemonteerd op de Bedford Pickup. De Bedford was wat onderhoud nodig, maar liep nog prima, eigenlijk was het een antieke camper. Ik kocht de wagen zonder precies te weten wat ik er mee wilde, ik vond het gewoon een bijzonder ding. … Lees meer

Wat kan automotive leren van de recreatiesector?

Na diverse projecten in de wereld van het autobedrijf, kwam in 2020 iets totaal nieuws op mijn pad: Toeristisch gebiedsregisseur in de Regio Appelscha. Huh? Ja, sinds maart  is mijn belangrijkste opdracht om de gemeente Ooststellingwerf als toeristisch aantrekkelijke regio op de kaart te zetten én de onderlinge samenwerking tussen ondernemers in deze sector te … Lees meer

Arnomotive weer in de lucht

Na een langlopend project bij Nefkens Noord, ben ik weer beschikbaar om u te helpen bij het realiseren van uw doelen. Ik ga me nog verder toeleggen op procesoptimalisatie. Enerzijds omdat ik het erg leuk vind, maar vooral ook omdat ik gezien heb dat daar bij heel veel bedrijven behoefte aan is. Nieuwe mensen aannemen … Lees meer