Advies en projecten

Als ondernemer weet je wel wat er moet gebeuren in jouw bedrijf, het ontbreekt vaak aan de tijd en focus om dit in de gewenste tijd te realiseren. Dat is precies het werkveld van Arnomotive.

Bedrijfsprocessen optimaliseren is maatwerk, de aanpak hangt ook samen met de aard en omvang van het project: ben je geholpen met een advies, of zoek je een sparringpartner als klankbord en stok achter de deur, of zoek je iemand die het hele project voor je begeleidt en/of uitvoert?

Projectmanager

Voor een project stellen we vooraf het doel en de werkwijze vast. Om een inschatting van de projectduur te kunnen maken, begint elk project met een onderzoek, ik maak een inventarisatie van de huidige situatie (inclusief in ieder geval korte interviews met alle betrokken medewerkers), wat moeten we doen om van huidige situatie bij doel te komen.

Vervolgens maak ik een projectplan inclusief een inschatting van de verwachte tijd en kosten. Doel is, dat het bedrijf noodzakelijke veranderingen door kan voeren, zonder dat klanten er negatieve gevolgen van ondervinden of bedrijfsprocessen verstoord worden. Einddoel is altijd, dat het bedrijf op eigen kracht met de nieuwe situatie werken kan, waarbij het rendement verbeterd is en de kwetsbaarheid afneemt. Belangrijk onderdeel van mijn werk is de evaluatie: samen met de ondernemer beoordelen we voor de afronding van het project het resultaat. Dat biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen en ook verwachtingen te managen

Sparringpartner

Heb je af en toe behoefte om even te sparren? Bijvoorbeeld omdat je zelf met een project aan de slag gaat, maar wel regelmatig de voortgang wilt afstemmen, jezelf wilt scherpen of je ideeën wilt toetsen? Als sparringpartner maken we op regelmatige basis tijd voor zo’n afstemmoment en als er tussentijds behoefte is, bellen of mailen we. In de praktijk een uitstekende manier om in de hectiek van de dag op koers te blijven!

Advies

Behoefte aan de mening van iemand van buiten? Iemand met kennis, ervaring en inlevingsvermogen? Soms is een bevestiging van wat je al dacht genoeg om je eigen ideeën en creativiteit dat zetje te geven. Maar ook een compleet uitgewerkt adviesplan behoort tot de mogelijkheden. De aanpak blijft gelijk: we bepalen de vraag, vervolgens doe ik onderzoek en dan breng ik mijn advies uit. Advieswerk is op basis van gewerkte uren en een uurtarief

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Wacht niet langer maar maak direct een afspraak. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Doen!

Neem hier direct contact met me op