Over Arno

Mijn naam is Arno Goettsch, ik woon in Elsloo aan de rand van het Drents Friese Wold. Ik ben opgegroeid op de boerderij en opgeleid in de techniek, ben mijn loopbaan in de commercie begonnen, waarna ik al snel in een management rol terechtkwam.

Met meer dan 25 jaar management ervaring als verkoper/bedrijfsleider, aftersalesmanager, marketingmanager, directeur/eigenaar van een dealerbedrijf met meerdere vestigingen en als projectmanager in verschillende disciplines durf ik mezelf ervaren te noemen. Ik heb alle facetten van het managen van een organisatie meegemaakt. Intensieve processen die me een schat aan kennis en ervaring hebben opgeleverd. Meer details vindt u op mijn linkedin profiel.

Als interim- en projectmanager heb ik mij verder verdiept in efficiency verbetering en procesoptimalisatie. Ik ben met name gegrepen door het enorme onbenutte potentieel dat in veel bedrijven aanwezig is. Om meer inzicht te krijgen in het benutten van deze capaciteit heb ik de opleiding tot “Greenbelt in lean” gevolgd. Omdat structuur voor personen net zo belangrijk kan zijn, heb ik ook de opleiding Professional Organizer gevolgd, gericht op structuur voor personen.

Humor, creativiteit, helikopterview, maar wel met beide benen op de grond

Ik ben praktisch en pragmatisch ingesteld. In tests en trainingen is vaak mijn helikopterview genoemd. Die stelt me in staat om nooit de hoofdlijnen uit het oog te verliezen. Met humor op zijn tijd kan ik wanneer nodig de spanning even van de boog halen. Mijn creativiteit zet ik graag in, om door onverwachte invalshoeken verrassende oplossingen te vinden.  

Tot slot heb ik als boerenzoon geleerd om altijd met beide benen op de grond te blijven. Gelukkig kan ik altijd goed de balans houden dankzij mijn gezin en mijn hobby’s: skiën, tennissen en motorrijden (maar dat had u al gezien).

Samen werken en samenwerken

Naast mijn werk besteed ik met veel plezier tijd aan maatschappelijke en bestuurlijke zaken. Ik zat (of zit) in het bestuur van een lokale ondernemers vereniging, de schoolraad en de sportvereniging en ben medeoprichter van een tennisvereniging en een lokale dealervereniging. Ik was lid van Round Table en later van de Lions Club. Binnen de landelijke Opel Dealervereniging was ik actief in de marketing commissie, de aftersalescommissie en stuurcommissie trainingen. Op dit moment ben ik voorzitter van de Stichting Vrienden van Rikkingahof in Oosterwolde en Plaatselijk Belang Elsloo en sportvereniging ODIS.

Bij alle zaken waar ik me mee bezig heb gehouden, heb ik altijd veel plezier beleefd aan het creëren van succesvolle samenwerking. Een goede samenwerking is voor mij zowel een voorwaarde als een garantie voor succes.

Kan ik u helpen?

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in voor uw bedrijf. Ik ben beschikbaar om u te helpen uw doelen op tijd te realiseren. Zoekt u iemand die u tijdelijk of op projectbasis kan ondersteunen bij het verbeteren van de processen en daarmee het resultaat in uw bedrijf?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.